14 módních prohřešků, za které shoříte v pekle

Mohly jsme vám připravit takový normální článek o životě. Ale my jsme řekly NE! Blbost, móda patří do každodenního života všech z nás. Autorky tohoto výjimečného blogu nejsou kvalifikované módní policistky. Co nám tedy dává právo vyjadřovat se k věcem, které nosí ostatní? Taky jsme se na to samy sebe ptaly. A přišly jsme na to, že NIC. Ale prostě se nám chce. A tak to děláme.

  • Pletené zimní čelenky

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

… jsou děs, pokud nejde vyloženě o sportovní doplněk na lyže/snowboard. Žádný flitry, ani obří kytky, mašle nebo motýli hrůznost tohohle výrobku a jeho nošení ve městě nezmírní!

  • Kožené kalhoty

… vám nepomůžou cítit se jako BADASS. Chlapi vypadají buď jako Pepa Vojtek nebo úchylák s touhou předvést svý zařezaný nádobíčko, a ženský zase jako špatná hollywoodská matka, která chce okolí ukázat, že už na to má zase figuru.

  • Galaktické legínydamske-leginy-pestrobarevne-galaxie-a-hvezdy

… nesluší ani hubeným holkám. Po stehnech se prohánějí hvězdy i planety a na zadku se rozrůstá červí díra. S tímhle jděte na oběžnou dráhu a už se nevracejte.

  • Teniskové lodičky

… mají být univerzální obuv k sukni i k džínům. EEEEE! Mutant dámských střevíčků a tenisek se brutálně nepovedl. S klínkem nebo na podpatku, prašť jak uhoď. Slezte z toho, vám říkám!

  • Bochníky chleba

… jsou tak příšerný, že jim ani nepřijdu na jméno. Když se zachumláte do čepice, rukavic, do ručky si vrazíte horký nápoj a na nohy si vezmete … tuhle věc … tak nebudete jako roztomilá padlá zimní vločka. Je z vás tzv. „basic bitch“. Nehledě na to, že ty boty slovo „klenba“ nikdy neslyšely, takže se po první zimě rozpliznou a vypadají jako chcíplý morče, co ho už měsíce taháte na nohou. (JO! Válenky se to jmenuje).hqdefault

  • Pletená vesta

…byla naposledy tolerovatelná v 90. letech na Chandlerovi. Dál ne.

  • Prvky módy ze 70. let

… k tomu je potřeba dodávat nějakej argument?

  • Siamská dvojčata

… on má červený svetr, ona má červený svetr. On má černý kalhoty, ona má černou sukni. On má bílý conversky, ona má bílý conversky. On má modrý trenky, ona ve stejný barvě gumičku do vlasů. On jí říká zlato, ona mu říká zlato. Není to strašidelný?050a596e4a5f3204b969862e41638fdc

  • Kapuca s ušima

… (pandy, kočky, myši atd.). Jestli je vám víc než deset let, nenoste to na veřejnosti. Vypadáte jako teletubbies (ne, nejsou roztomilý).

  • Kroksy

…kdo vymyslel tyhle nazouváky? Nějaký americký farmář, kterýmu spadla holina do řezačky? Ok, na dvorek ještě dejme tomu, ale do města? Monstrózní variantou jsou kroksy s kožíškem. Je to jako mít na nohou čínskýho naháče. Nebo používat kondomy s kulichem.kroksy

  • Ledvinka

… jo, devadesátky byly fajn, ale už jsou pryč. Ne, nezlepší se to, když si k ní vezmete šusťáky. To radši choďte s igelitkou.

  • Lesklý silonky

… hážou svůdná prasátka do očí vyvoleného. Jste v nich jako mořská panna, akorát s dvěma ploutvema. A teď pravdu: Vaše nohy působí dojmem, že přes ně přešla kolona slizkých hlemýžďů.

  • Trička bez rukávů

… Arnold, pivař nebo rachitik, to je fuk. Tenhle hybrid je antisexy na každým chlapovi. Leda by
s ním vytíral podlahu.panske-tricko-bez-rukavu-ftsm788-w5

  • Blonďatý melír

… na pánský hlavě. Omlouvá jedině, pokud si dotyčný spletl zbytek barvy po manželce se šamponem. Nebo je gay (ale ne kadeřník). Máme jednoho takového (ex)kolegu s melírem. Skoročtyřicátníka. V člověku vzbuzuje chuť vzít pinzetu a jeden po druhým mu ty žlutý chlupy vytrhat.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *